Vinterviking

Publisert på

Vinterviking 2018 er nå åpent for påmelding. Bli med på en opplevelse utenom det vanlige! Klarer du å overleve ute en vinternatt som en viking? Seminaret har som formål å øke fokus på overlevelse under krevende vinterforhold som de reisende vikingene møtte. Les mer under "Vinterviking"


Seminaret er delt i to deler. En gruppe sover ute og deler erfaringer med resten. For øvrig publikum er fredagens foredrag åpent –Vi kan love gode debatter etter en kald natt ute. Vi diskuterer og prøver, i ledig form, hvordan og hva som var viktig for å overleve om vinteren.

Publikumsåpne foredrag på fredag er uten påmelding.

Nyhende

Publisert på
Bli med på åpen julefeiring! Felles alternativ julefeiring for dem som ikke har lyst å feire alene el...
Les mer
Publisert på
Vinterviking 2018 er nå åpent for påmelding. Bli med på en opplevelse utenom det vanlige! Klarer...
Les mer